True Story Tour

Nu lanserar vi True Story Tour – ett nytt evangelisationsverktyg för att nå samhällen och städer i Sverige med det goda nyheterna om Jesus!

Intiativtagare bakom satsningen är Marcus Palmblad som berättar:
Jag brinner för att hjälpa lokala församlingar att bli mer utåtriktade. Vi har världens bästa budskap men det hjälper inte om ingen får höra det!

Idén till True story Tour har växt fram under flera år på olika evangelisationssatningar där Marcus jobbat både med kampanjer, litteratur- och gatuevangelisation:


– Kraften i det personliga vittnebördet är något jag fått se många gånger och är hjärtat i True Story Tour. Alla gillar att lyssna på en spännande livsberättelse! Jag tror att detta kan bli ett verktyg för lokala församlingar i Sverige att nå hela sitt närområde med evangeliet.

Jag brinner för att hjälpa lokala församlingar att bli mer utåtriktade. Kraften i det personliga vittnesbördet är något jag fått se många gånger och är hjärtat i denna satsningen. Alla gillar att lyssna på en spännande livsberättesle!

Lördagen den 14 maj hålls det första True Story Tour eventet i Bottnaryd.
I samarbete med ett flertala andra organisationer och Bottnaryd pingst delas ett magasin ut med livsberättelser till alla hushåll. Marcus berättar vidare:

Vi har tagit fram ett magasin som är fyllt med livsberättelser om personer om fått sina liv förvandlade av evangeliet. Varje livsberättelse har en tillhörande QR kod som är kopplad till en youtube video. Rörlig bild är ett bra komplement till det skrivna ordet! I magasinet finns också en inbjudan till ett liveevent där vi kommer på plats och med musik, livsberättelser och kortare predikan presenterar vi evangeliet och injuder människor att ta emot det.

————————————————————————————————————–

Vill du stödja fler True Story tour satsningar i Sverige eller intresserad av att göra en satsning i din stad?
Bankgiro: 162 1317
Swish: 123 68277 86
Märk “True Story Tour”
Kontakt: 079-079 61 40 (Marcus Plamblad) info@lifemission.se