True Story Tour i Jönköping/Huskvarna

Den första helgen i Juni hölls en True Story tour satsning i Jönköping/Huskvarna i samarbete med ett flertal andra organisationer och Kungsportskyrkan. Ett evangelisationsmagasin hade delats ut till flera tusen hushåll några veckor innan med en inbjudan till eventet.

Under fredagen och lördagen hölls två möten i ett tält (missionsföreningen Noaks Ark arrangerade under två veckor tältmöten) i Knektaparken i centrala Jönköping. Ett tiotal personer responderade på inbjudan att ta emot Jesus under helgen och många fick personliga möten med Gud. Helgen avslutades med en gudstjänst i Kungsporten. Marcus Palmblad, evangelist och intiativtagare till True Story Tour kommenterar helgen:
– Jag är väldigt nöjd med helheten. En sån här satsning visar att det är möjligt att nå ut med evangeliet utanför kyrkan fyra väggar och att det finns en stor öppenhet för evangeliet i vår land. Vi ser fram emot att få kroka arm med flera församlingar och göra liknande satsningar på andra platser runtom i vårt land.