Teamresa till Bulgarien!

Under Kristi himmelsfärdshelgen reste vi med ett team på 12 personer till Bulgarien. Väl på plats delade vi in oss i två team där ena teamet åkte norrut till en mindre stad vid namn Lukovit och de andra teamet stannade kvar i Sofia. Under fyra dagar hann vi sammanlagt med att hålla 11 möten där vi predikade i flertalet romska församlingar samt hade outreach i flera romska byar och områden. Flera tog emot Jesus som sin personliga frälsare, blev fyllda med den helige Ande och botade från alla möjliga slags sjukdomar. Bland annat fick två döva hörseln tillbaka. En kvinna hade varit helt döv på sitt ena öra i 8 år och även helt döv på det andra örat i flera decennier. Hon hade innan vår ankomst bett till Gud om att få kunna höra igen så att hon skulle kunna höra Guds ord igen. Och i samband med förbönen fick hon uppleva ett mirakel då Jesus öppnade hennes öron!

Många av mötena hölls i Fakulteta som är ett av Europas största romska områden med närmare 70 000 invånare. Mitt i ett område med stora utmaningar bygger Jesus sin församling och många har de senaste åren kommit till tro på Jesus. I samma område sponsrade vi ett möte för barnen där vi bjöd närmare 100 barn på mat och även hade ett barnmöte där vi sjunga tillsammans och dela ett budskap om hopp och Guds kärlek.

Väckelse bland vägens folk

Romerna kallas för “vägens folk” och de senaste åren har det varit en stor väckelse bland romerna där hundratusentals fått möta han som är vägen, sanningen och livet. Behovet av lärjungaträning, att undervisa i Guds ord och resa upp nya ledare är stort och parallellt med våra evangelisationsatsningar i Sverige och understöd av våra lokala missionärer i 10/40 fönstret kommer Life Mission fortsätta sända team för att betjäna i romska områden och församlingar.
……
Vill du följa med på en teamresa? Hör av dig på info@lifemission.se för mer info.

Vill du stödja Life Missions arbete bland romerna? Använd bankgiro 162-1317 och märk din gåva med “romer”.