Julinsamling till Ukrainas barn!

Kriget i Ukraina börjar närma sig det andra året. Life Mission har tidigare skickat cirka hundra tusen kronor som omvandlats till matpaket. Nu gör vi en julinsamling som särskilt riktats mot de utsatta barnen (många har förlorat sina pappor) i landet.

I samarbete med en lokal församling på plats i Charkiv regionen köps presenter in och program och aktiviteter anordnas som kan ge en stund av glädje och ljus till de barn som drabbats hårt av kriget. Samlingar för barnen hålls varje vecka och fortsätter alltså efter julhelgerna men under julen gör församlingen en extra satsning med ett mer påkostat program. Utöver samlingarna i kyrkans egna lokaler planerar man för att åka ut till flera byar och samhällen i regionen för att ordna med aktiviteter för barnen och dela ut presenter.

BILD: Kyrkan arrangerar samlingar varje vecka för barnen

Om du vill bidra till denna insats och göra julen lite ljusare för Ukrainas barn, är varje gåva välkommen. Märk din donation med “Ukraina” för att tydligt visa att den är avsedd för detta ändamål.

Tack för att du hjälper oss att sprida hopp och kärlek till de som behöver det mest!

Du kan ge via Swish, bankgiro eller kort. Se QR kod nedan för att ge via Swish eller klicka på länken för info om att ge via bankgirot eller kort : https://lifemission.se/stod-oss/