Mitt i pandemin tar människor emot Jesus!

Ifrån våra lokala missionärer har vi den senaste tiden fått rapporter om hur människor får möta Jesus mitt i den rådande pandemin.  Sara, en evangelist, som verkar bland minoritetsgrupper i Sydasien berättar hur stödet ger henne förutsättningar att resa och nå fler.

Stödet jag får ger mig möjlighet att resa och besöka fler områden och jag har fått se flera komma till tro. Bland annat har fyra familjer tagit emot Jesus! Stort tack för ert stöd!

En annan av våra missionärer, Silas, också verksam i Sydasien berättar om hur en muslimsk man sökte upp honom för att få förbön för sin sjuke son:

Mannen var väldigt ledsen då hans son varit sjuk i över tio år. Jag bad för honom och han blev totalt helad! Jag berättade sedan för dem att Jesus Kristus är dörren till himlen och om du tror på honom får du evigt liv. Han tog med glädje emot budskapet och jag gav honom ett Nya Testamente och vi besöker nu familjen regelbundet.

Ifrån södra Serbien berättar Avdija Jasarevic att människor tagit emot Jesus trots att kyrkorna varit stängda:

Stödet från Life Mission har frigjort mig att jobba heltid i Guds rike mitt under pandemin. Jag har kunnat arrangera möten online och besöka människor i deras hem. Jag tackar Gud att han gett mig denna möjlighet och jag vet inte viket tillstånd församlingen hade varit i om jag inte hade haft tiden att jobba med detta. Vi har fått se bönesvar och efter ett specifikt bönesvar relaterat till corona tog en hel familj emot Jesus och ett tiotal människor runt familjen blev också frälsta som ett resultat av det.

Samtidigt som vi får segerrapporter från våra lokala missionärer är det också beskrivningar av hur pandemin slagit oerhört hårt på befolkningen. Inte minst Sydasien är drabbat hårt, där en stor del av befolkningen är daglönearbetare och många har förlorat både inkomster och liv. Clement, verksam i en av Asiens megastäder, berättar:

Vi är väldigt hårt drabbade av covid i vår region. Sjukhusen är överfulla och många har dött inkluderat många pastorer. Vi vill tacka för ert stöd men också uppmana er att be för oss!

                                              ………

Tack för ditt stöd att ge evangeliet till de onådda genom lokala missionärer!

Life Mission stödjer nu 15 lokala missionärer och vi fortsätter stegvis mot visionen att stödja 100 lokala missionärer som når sitt eget folk med evangeliet.

För att ge till arbetet med lokala missionär använd bankgiro: 162-1317 eller Swish: 123 68277 86
Märk din gåva med ”lokala missionärer”