Helande i husförsamling – familjen tog emot Jesus!

För många av våra lokala missionärer har pandemin inneburit stängda kyrkolokaler. Många har fått ställa om och jobbar helt genom husförsamlingar. En av Life Mission evangelister, Rahul, (*) berättar om ett helandeunder i en av deras husförsamlingar som resulterade i att en hel familj kom till tro. Rahul jobbar i en av Sydasiens största städer med att predika Guds ord och plantera nya församlingar:

En av våra husförsamlingsledare bjöd in sina grannar till ett bönemöte. Dottern i den familjen hade blivit förlamad i ena armen efter en olycka för 8 år sedan. Nu, 16 år gammal, fick hon uppleva något som förvandlade hennes liv! 

Hela familjen var först tveksam att komma till en kristen samling eftersom de tillhörde majoritetsreligionen i vårt land. 

Men på samlingen får tjejen förbön och det skedde ett mirakel – hon återfick full rörelse i armen!

Men på samlingen får tjejen förbön och det skedde ett mirakel – hon återfick full rörelse i armen! Mamman kunde inte sluta torka sina tårar och var både chockad och jublande glad över att hennes dotter efter alla dessa år blivit helad. 

De hade tidigare sökt hjälp hos både läkare och häxdoktorer men inget hade hjälpt. När familjen såg och upplevde kraften i Jesus tog hela familjen emot Herren!

Tack för ert stöd!
Rahul

(*) pga av säkerhetskäl skrivs inte det riktiga namnet ut. Bilden är en poduktbild och har inget med de verkliga personerna att göra.

Stöd Life Missions arbete med lokala missionärer genom att klicka här https://lifemission.se/stod-oss/